Ervaringen


“Soms kom je mensen tegen in je leven waar het vanaf het begin af aan gelijk goed mee voelt. Sinds ik bij Merel ben heb ik volledige rust in mijn financiën. Merel heeft een feilloos gevoel voor de momenten waarop actie gevraagd is en ze is er dan ook volledig. Ik vertrouw op haar expertise maar bovenal op haar oprechte betrokkenheid. Daarnaast geeft haar gevoel voor humor het onderwerp geld een lichtheid die ik als heel prettig ervaar. Haar werkruimte voelt als een oase. Ik kan Merel van harte aanbevelen aan iedereen die blij wordt van zorgeloosheid”.

Rogier Harteveld

“Ik heb lang gezocht naar een boekhouder. Bij collega-ondernemers vroeg ik vaak of zij een boekhouder hebben en wat ze er aan hebben.
Het antwoord was dan: “mwah, die doet gewoon de aangifte en het jaarverslag, ik betaal mijn rekening en verder heb ik er niet zoveel mee”.
Totdat ik iemand tegenkwam die met waar enthousiasme vertelde over Merel. En over hoe zij bij Merel terecht was gekomen; door het enthousiasme van een aantal van háár klanten over Merel.
Bij ons moest echt wat gebeuren om overzicht te krijgen in onze toen tamelijk benarde financiële situatie. We hadden het gevoel helemaal
geen richting te hebben en financieel niet te weten waar we aan toe waren; een soort zwaard-van-Damocles-gevoel.
Merel heeft met waar engelengeduld ons geholpen inzicht, overzicht en grip op onze financiën te krijgen. Ze houdt steeds de ‘vinger aan de
pols’ en heeft ons enorm gesteund met haar “pep-talks”; ons herinnerd aan al het moois waar we mee bezig zijn, de rijkdom die we om ons
heen hebben, het belang van de energie die het geeft om daarvan doordrongen te zijn en vooral daarmee door te gaan.
Nu kunnen we echt gaan opbouwen en zijn we ook weer in staat die overvloed om ons heen te ervaren. Daarvoor zijn we haar heel dankbaar.
En dat is ook wat ik destijds zocht in een boekhouder: iemand die niet stopt bij de getallen, die, net als ik, geld als energie ziet en echt een inspirerende coach is voor dat deel van mijn ondernemerschap!”

Elsje Visser
www.interieurs.goudenappels.nl

© Tekst - Merel van Boheemen & © Fotografie - Debby de Jong