Merel


Geboren in 1964 en na diverse financiële banen in het bedrijfsleven begon ik in 1995 mijn administratiekantoor Bureau La Bohême vanuit de wens om meer aandacht te kunnen geven aan de “kleinere” bedrijven. Administratie is meer dan cijfers alleen en ik ben benieuwd naar de mens achter de cijfers. Naast het adviseren en begeleiden van (startende) bedrijven word ik blij van het coachen van mensen, waarvoor ik een fundament heb kunnen leggen door de opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en door meerdere coaching opleidingen.

Ik heb het ondernemerschap vanuit mijn jeugd meegekregen. Ik houd van de samenwerking met andere ondernemers en de energie en inspiratie die daarbij ontstaat. Intuïtief werkte ik al jaren met het energieveld van de klant en zijn of haar bedrijf en heb me daarin de afgelopen 8 jaar verder kunnen ontwikkelen door de opleiding Extra Kommunikatieve Vaardigheden (EKV) van Margriet van Bentem.

Mijn passie is om mensen op een enthousiaste manier in beweging te brengen, in hun Hart en Ziel te raken en ze te laten ervaren wie zij in wezen zijn. Ik wil je ondersteunen en begeleiden om je eigen pad (weer) te lopen en denk graag buiten de geijkte paden zodat jij jouw talent(en) kunt inzetten in je bedrijf.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn lief en onze hond van de natuur, hou ik van zwemmen, muziek en dans en lekker eten. 

 

© Tekst - Merel van Boheemen & © Fotografie - Debby de Jong